CD/DVD-borító készítő

Pénteken megvettem életem első DVD nyomtatóját. A vásárlás aprópója az, hogy az általam elkészített oktató CD/DVD-imet sk. (saját kezűleg) én fogom kinyomtatni és még borítót is én fogom hozzá készíteni! Pénteken aztán tetté formálódott a terv, megrendeltem és meg is vettem a "kicsikét", Canon Pixma IP7200 típusú nyomtatót. Azt nem mondom, hogy zökkenőmentes volt a beüzemelés, de öröm koronázta szendvedésim, amikor is kigördült az első nyomtatott DVD-m! Az enyém! smiley

Egy nyomtatott dvd-hez, szép DVD tok és DVD-borító illik, ezért aztán elkezdtem keresgélni az Interneten a megfelelő DVD-borító szoftver után. Találtam is: 30 napos próbaverziós, demo verzió.. Néhányat letöltöttem, kipróbáltam, de egyik sem volt az igazi! Aztán a kitartó keresésnek köszönhetően láss csodát, megtaláltam a tökéletes programot!

A program nem csak, hogy ingyenes, de nagyon egyszerű használni! A program neve Cover printer, és innen letölthető: http://www.nodesoft.com/coverprinter

Telepítés:

A programot zip fájlban tudod letölteni. A zip fájl kitömörítését követően (fájl nevén jobb gomb, összes kibontása) közvetlenül elindítható a program (nem kell külön telepíteni). Ha nincs a gépeden a .NET keretrendszer, azt külön le kell tölteni és telepíteni a gépedre (kb. 2 perc). Nem kell aggódnod, mert a kicsomagolt mappában a programfájl mellett a keretrendszer közvetlen linkje is ott van. 

DVD-borító készítő

A program munka közben:

DVD-borító készítő

És az eredmény:

DVD-borító készítő

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás