Optimonk, a tevékeny szerzetes

Remélem, nem kell különösebben magyaráznom, hogy miért is fontos a legális email címlista építés. Ahhoz, hogy email címlistát tudjunk építeni szükségünk van hírlevélküldő rendszerre (Webgalamb, Mailchimp, Listamester, stb.). A feliratkozói űrlap kódját el kell helyezni a weboldal tartalomba, ha vonzó az ajánlatunk, akkor biztosan megkapjuk a weblap látógató email címét. Kezdtetben elegendő volt a weblapon elhelyezni a feliratkozási űrlapot. Emlékszel? A sales (értékesítési) weboldalak őskorában a felugró ablakokra? Brrr, hatékonyak voltak ugyan, sok feliratkozót hoztak, de az emberek többségét kirázta a hideg tőlük. Folyamatosan felugrottak, ha kellett, ha nem.. :-)

Ma sokkal kreatívabb megoldásokra van szükségünk, hogy a Látogató értékes email címéhez hozzáférjünk. Sőt, nem csak arra van szükségünk, hogy megszerezzük az email címet, hanem arra is, hogy a popup ablak segítségével "adjunk még egy esélyt", hogy a Látogatóból Vevő váljék.

Nos, megjelent a piacon egy kis szerzetes, ami alapjaiban rengette meg a popup ablakok megítélését még azok számára is, akik eddig nem akartak ilyen eszközt használni. Amikor a Látogató el akarja hagyni a weboldalt, akkor rögtön felugrik az ablak, melynek segítségével megfoghatjuk a Látogatót.

Optimonk, popup

Lehetne dobálózni a számokkal, hogy mennyire hatékony ez a módszer, de szerintem, ez is olyan, mint minden más ilyen jellegű alkalmazás. Tessék kipróbálni! :-) Két hétig teljesen ingyenes!

Az általam elkészített első kampányom:

Optimonk - felugró, popup ablak

Itt találod a szolgáltatást: http://www.optimonk.hu

A lent a szolgáltató hivatalos reklámvideóját tekintheted meg.

Youtube videó: 

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás