Hogyan készíts személyre szabott Facebook borítót, vagy fotómontázst?

Nem kell különösebben magyaráznom, hogy a Facebook-on lévő jelentlét mennyire fontos egy-egy vállalkozás számára. Az Interneten böngészve találtam két olyan szuper alkalmazást, melyek segítségével nagyon profi borítót tudunk készíteni.

1.) http://fbcovers.funphotobox.com

Ezzel az alkalmazással nem csak Facebook borítót, hanem látványos fotómontázsokat is készíthetünk. A felület segítségével készítettem egy saját Facebook borítót. Egy hátránya van, hogy az alkalmazás vízjelet helyez el a fotó bal felső sarkában.

Facebook cover, azaz borító:

Facebook borító készítés

Fotómontázsok:

Fotómontázs készítő


Fotómontázs készítő

2.) http://www.befunky.com/create

Hasonlóan az előző online alkalmazáshoz itt sem csak Facebook borítót készíthetünk, hanem különböző fotó montázsokat, üdvözlő kártyákat.

Facebook cover, azaz borító:

Facebook cover készítő

Fotómontázs:

Fotómontázs készítő

Facebook hozzászólásban mutasd, Neked mit sikerült "összehozni" ezekkel az online alkalmazásokkal..:-)

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás