Kipróbálta, működik: Kvízkészítő alkalmazás a gyakorlatban

Új kategóriát nyitottam a blogon! Mostantól várom azon Olvasóim leveleit, akik az általam bemutatott eszközökkel és leírásokkal sikeresen megoldottak egy, vagy akár több problémát is :-). Az első ilyen leírást büszkén osztom meg Veled! Tar-Pálfi Nikolett - Napi Német Teszt kipróbálta a Hét tesztkészítő online alkalmazás cikkem alapján az egyik tesztkészítő alkalmazást.

Nikolett tapasztalatai az egyik alkalmazásról:

"Akkor néhány szóban erről a programról.

Egyelőre ingyenesnek tűnik, bár nálam most nem ez volt az elsődleges szempont. Könnyen telepíthető, nem jön vele semmi nemkívánatos cucc.

Amiért nekem kell:

  • Htm oldalt tudok a tesztből létrehozni, ezt feltölteni a tárhelyemre, és így becsatolni a hírlevelembe. (ez volt a kérdésem a másik szerkesztővel kapcsolatban).
  • Mobilon is elég jól látszik, kitölthető.
  • Német nyelvű szerkesztőfelülete is van. de ami ennél is jobb, hogy átírhatom az összes kísérőszöveget (helyes/helytelen válasz, mutasd az összes kérdést, stb) is németre.
  • Beállíthatom, hogy minden kérdés után lásd a helyes/helytelen megoldások számát, vagy csak a végén (engem idegesít, amikor minden lépésnél kiírja).
  • Több lehetséges tesztformátuma van.
  • Nekem az volt benne a fontos, hogy visszajelez, hogy melyik megoldás a helyes/helytelen. Eddig csak a Google űrlapot használtam, az ugye ilyet nem tud.
  • Én most csak a multiple choice formát próbáltam ki. Holnap a hírlevelemhez készítek egy tesztet, akkor élesben fogom látni, hogyan működik, mert vannak néhányan, akik szólnak, ha gond van.
  • Ja, és a színeket meg egy csomó más beállítást is lehet rajta szerkeszteni."

Update: "Egyébként jól vizsgázott a tesztkészítő, azóta más formátumokat is kipróbáltam. Kicsit körülményes egyelőre az a verzió, ahol adott szavakból kell mondatokat készíteni, de arra is rájöttem, hogyan tudom összefűzni őket."

Nikolett erről az alkalmazásról írt: http://www.halfbakedsoftware.com/hot_pot.php

Kvízkészítő alkalmazás a gyakorlatban

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Németül tanulóknak segítek felfrissíteni, elmélyíteni és mindennapos gyakorlással szinten tartani a nyelvtudásukat.

http://www.napinemetteszt.com
nikolett@napinemetgyakorlatok.com

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás