Ingyenes Halloween betűtípusok

Szerettem volna az Olvasóimnak egy Halloweenes lapot küldeni. Na már most, ehhez bizony Halloween-es betűtípus dukál. :-) Rögtön kerestem néhányat és azonnal telepítettem is a betűkészletembe! :-)

1. lépés: A letöltött .zip formátumot kicsomagolod.

2. lépés: A kicsomagolt betűtípus mappát megnyitod.

3. lépés: Kétszer kattints a betűtípus nevére. A legtöbb rendszer azonnal megnyit egy ablakot, ahol egy gombnyomással telepítheted a betűtípust!

Ha ez nem megy, akkor Windows rendszernél a kicsimagolt betűtípus fájt bemásolod a FONTS mappába.

Halloween betűtípus

Néhány oldal, ahonnan Halloween betítípust tölthetsz le:

http://www.1001freefonts.com/halloween-fonts.php

http://www.fontspace.com/category/halloween

http://www.1001fonts.com/halloween-fonts.html

Az elkészült kreatívom:

Halloween Akció 2014.
Kapcsolódó tartalom: 

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás