Kattintható link a Youtube videónkra

Online marketing szempontból is érdemes foglalkoznunk a Youtube.com videómegosztóra feltöltött videóinkkal. A Google keresőben pl. adott kifejezésre keresve (főleg a "hogyan"-nal kezdődőkre) sok esetben az első találatok között Youtube videók jelennek meg. Érdemes megtartani a látogatót, ezért helyezzünk linkeket a Youtube videóinkra. Most két megoldást hoztam Neked.

1. megoldás: Olyan linket helyezünk el a Youtube videónkon, ami egy másik Youtube videónkra mutat.

2. megoldás: Olyan gombot helyezünk el Youtube videónkon, ami adott oldalra mutat.

1. megoldás:

1. Válassz ki egy videót a feltöltött videóid közül.

Youtube link videóra

2. Kattints a felületen a kommentárok menüpontra.

3. Kattints a Kommentár hozzáadása legördülő menüre. (Válaszd ki a neked tetsző stílust.)

Youtube link videóra

4. Add meg a szöveget.

5. Kattints a Link jelölőnégyzetbe.

6. Add meg az a címet, amit szeretnél, hogy megnyíljon a kattintó számára.

Youtube link videóra

A Mentés és a Közzététel gombot ne felejtsd el megnyomni a végén..

Készen is vagy! :-)

Hátrány: csak videó linket lehet megadni..

2. megoldás:

1. Írd be a böngésző címsorába az alábbi linket: http://www.linkedtube.com

2. Jelöld ki, másold, majd illeszd be az első mezőbe a Youtube videód URL-ét:

3. Gyakorlatilag már készen is vagy, mert a többi mezőt csak tetszésed szerint kell kitölteni.

4. Miután végeztél a mezők kitöltésével kattints a mezők alatt található Save & Get Code gombra.

5. Az embed kódot pedig illeszd be a weblapod forráskódjába.

&amp;lt;a data-cke-saved-href=&amp;quot;<a href="http://www.linkedtube.com/5hOvvUQld4g639ce62e975e8b13798aa7498251d540.htm&amp;quot;">http://www.linkedtube.com/5hOvvUQld4g639ce62e975e8b13798aa7498251d540.ht...</a> href=&amp;quot;<a href="http://www.linkedtube.com/5hOvvUQld4g639ce62e975e8b13798aa7498251d540.htm&amp;quot;&amp;gt;LinkedTube&amp;lt;/a&amp;gt;">http://www.linkedtube.com/5hOvvUQld4g639ce62e975e8b13798aa7498251d540.ht...</a>

Hátrány: a weblapba ágyazva jelenik csak meg a kattintható link. Ha a Youtubon találnak rá a videódra, akkor ez a gomb nem lesz látható, csak a beágyazott tartalomban lesz látható a gomb..

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás