Listaépítés popup felugró ablakkal - 1. rész

Az Interneten jártamban-keltemben sokszor szembe találom magam jobbnál jobb megoldásokkal, amit azonnal nekem is ki kell próbálnom. Így volt ezzel a listaépítő online alkalmazással is, amit a http://nyelvtanar.weblaptitkok.hu weboldalon is használok és nagyon jól teljesít :-).

Az alkalmazás neve SumoMe, a www.sumome.com online felületen érhető el. A felületre regisztrálva számos eszköz áll a rendelkezésünkre, amelyek segítségével email címeket gyűjthetünk. Sajnos, néhány fontos opció, mint például a Keresztnév mező lekérése a feliratkozótól már előfizetéshez kötött.

A kijelölt listaépítő szolgáltatást össze lehet kötni pl. a Mailchimp hírlevélküldő rendszerrel. A későbbiekben innen küldhetjük a feliratkozóinknak az értesítőket.

A listaépítő szolgáltatáshoz statisztikaelemző modul is tartozik, ahol többek között megtekinthetjük a weblapunk hőtérképét (vagyis, hova kattintottak a legtöbbet a látogatók). A lenti rövid videóval a listaépítő szolgáltatás regisztrációjának menetét mutatom be. Wordpress-esek előnyt éveznek, mert külön plugin gondoskodik a két rendszer összekapcsolásáról.

Rengeteg beállítás eszközölhető már az ingyenes verziónál is! Néhány, a teljesség igénye nélkül:

- A/B teszt,

- mi történjen, miután feliratkozott a Látogató,

- dizájn,

- mikor jelenjen meg a felugró ablak (szabályok beállítása).

Rendkívül sokoldalú eszköz, regisztráció után néhány napig FULL csomagban használhatod, kipróbálhatod!

Listaépítés popup felugró ablakkal - 1. rész

 

Youtube videó: 

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás