Responsive videó-térkép-fotó beágyazás

Szeretnél weblapodba úgy videót, fotót térképet elhelyezni, hogy annak megjelenése mobilbarát legyen? Akkor ezt a megoldást imádni fogod!

Biztosan tapasztaltad már, hogy az asztali gépen tök jól nézett ki az általad elkészített sales oldal, de amikor megnézted azt mobilon, vagy tableten a videók, a fotók, a térképek "kilógtak" a böngészőből. Elkeseredésre semmi ok, itt egy remek megoldás!

Ez az oldal, alkalmas az alábbi elemek responsive (reszponzív) megjelenítésére:

Responsive videó-térkép-fotó beágyazás

Responsive videó-térkép-fotó beágyazás

Responsive videó-térkép-fotó beágyazás

1. lépés: Kiválasztod, hogy milyen elemből akarsz mobilbarát kódot varázsolni. (A példában Youtube videó.)

2. lépés: Beilleszted a linket (a példában a Youtube link).

3. lépés: Megnyomod az az Embed gombot.

4. lépés: A kapott kódot beilleszted a weblapod HTML forráskódjába.

A weboldal, ahol ezt megvalósíthatod:

http://embedresponsively.com

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás