Drupal lady gyorstipp: Hogyan konvertálj m4a audió fájlt mp3 formátumba?

MAC gépet használók számára probléma lehet, hogy a QuickTime Player m4a fomátumban rögzíti a hangot. Nekem szükségessé vált ezeknek a fájloknak az mp3 formátumban történő konvertálása.

Rákerestem a Google-ban és a második találat telitalálat! :-D

m4a to mp3

1. Feltöltöd a konvertálni kívánt fájlt,

2. Kiválasztod a szükséges fájlformátumot,

3. Megadod az email címed,

4. Megnyomod a Convert gombot.

5. Belépsz az email fiókodba. Megnyitod a szolgáltatótól kapott email-t.

6. Rákattintasz a szükséges linkre.

7. Letöltöd a fájlt.

És már készen is vagy. Hogy hol tudod mindezt elvégezni?

Az oldal: http://www.zamzar.com/convert/m4a-to-mp3

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás