Webgalamb feliratkozási blokk Facebook oldalon

Az előző blogbejegyzésemben leírtam, hogy hogyan lehet Mailchimp hírlevélküldő feliratkozási blokkott integrálni Facebook tartalomba. A mai bejegyzésemben pedig egy hazai hírlevélküldő rendszer Facebook integrációját mutatom be.

Webgalamb feliratkozási blokk elhelyezése Facebook tartalomba:

1. Hozz létre Facebook feliratkozási csoportot a Webgalamb segítségével.

2. Telepítsd a Webgalamb ingyenes alkalmazását Facebook oldaladra. http://wgx.hu/facebook.php

Webgalamb Facebook tartalomba

3. Add hozzá az alkalmazást ahhoz a Facebook oldalhoz, ahol gyűjteni szeretnéd a feliratkozókat.

Webgalamb Facebook

Webgalamb Facebook

4. A Facebook felületen keresd meg a telepített alkalmazást és kattints a Feliratkozás linkre.

Webgalamb Facebook

5. Kattints a szerkesztés gombra.

Webgalamb Facebook

6. A betöltött oldalon konfigurálhatod a feliratkozási oldalt. Az első beviteli mezőbe a feliratkozási oldal bevezető szövegét helyezd el, a másodikba kell bemásolnod a Webgalamb által előállított HTML kódot, a harmadik mezőbe pedig további kiegészítő adatot adhatsz meg.

Webgalamb Facebook

7. Eredményként hasonlót kell kapnod:

Webgalamb Facebook

Webgalamb Facebook

Élesben itt tudod megnézni az alkalmazást: https://www.facebook.com/MotivaciosEsUzletiKonyvek

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás