Hogyan helyezzünk el vízjelet Youtube videónkon?

Ha készítettél már a vállalkozásod számára videót a méltán népszerű Youtube videómegosztóra, akkor az a kérdés is felmerülhetett benned, hogy hogyan helyezhetsz el a videón vízjelet. A sokunk által használt videómegosztón, azaz a Youtube-on ezt pár kattintással megoldható.

Nézzük, hogyan kell vízjelet elhelyezni Youtube-ra feltöltött videónkra:

1. Youtube fiók megnyitása. Írd be a böngésződbe a www.youtube.com címet.

2. Kattints a profilfotód Youtube beállítások gombra.

youtube-video-vizjel

3. A megnyíló felületen kattints a további funciók megtekintése szövegre.

youtube-video-vizjel

4. Az oldalsó menüsoron kattints A Csatorna - Videóba ágyazott programok menüpontra.

youtube-video-vizjel

5. A jobb oldalon válaszd ki a Vízjel hozzáadása gombot.

6. Tallozás gombra kattintva töltsd fel a kívánt képet (logó, arckép, stb).

youtube-video-vizjel

7. Állítsd be, hogy mikor jelenjen meg a vízjel a videón. (A teljes videóban opciót használom.)

Eredményül az összes videódün megjelenik a frissen feltöltött vízjel! :-)

 

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás