Drupal lady gyorstipp: karácsonyi online fotóalbum

Amikor már csak emlék lesz a bejglitől-töltött káposztától-halaszlétől dagadó pocakunk, érdemes képes emlékeinket digitális mámorba önteni. Azaz, hogyan készítsünk karácsonyi képekből fotóalbumot(amit aztán érdemes lesz elküldeni a kisebb rokonságnak)?

Rengeteg letölthető programot találhatsz az Interneten, de én megint csak egy gyorsan, egyszerűen használható online alkalmazást kerestem. A lépések:

1. Kiválasztod a helyet, ahonnan a képeket be akarod tölteni. Lehetőségek: saját gépről, Dropbox-ból, Facebook albumból, Google Plus fiókból, Picasa-ból, stb.

Karácsonyi slideshow

2. Kiválasztod a zenét. (Szerencsére, rengeteg karácsonyi zene közül választhatunk..:-))

Karácsonyi slideshow

3. Az eredményt pedig meg tudod osztani a Twitteren, Facebookon, stb.

Karácsonyi slideshow

4. Ha szükséges, akkor a weblapodba is beágyazható:

Budapest Karácsony by Slidely Photo Gallery

Kedvet kaptál hozzá? Itt tudsz saját slideshowt készíteni! A kész slideshowt pedig oszd meg velem a Facebook-on ;-)

http://slide.ly

Kapcsolódó tartalom: 

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás