Optimonk beüzemelés lépésről lépésre

Előző bejegyzésemben már írtam az Optimonk intelligens popup technológiáról. (A bejegyzés alatt megtalálod a közvetlen linket.) A mai bejegyzésemben pedig a rendszer indításáról és a kampány beüzemeléséről fogok írni.

A weboldalon történő regisztráció és belépés után azonnal létrehozhatjuk a kampányunkat. Több sablon közül választhatunk. A kampány létrehozása során beállíthatjuk a popup ablak szövegét, fotóját. A popup beállítás során megadható, hogy hányszor és milyen oldalakon jelenjen meg popup ablak. Rendkívül nagy előnye a rendszernek, hogy több hírlevél szolgáltatóval együtt dolgozik. Nem csak az Optimonk gyűjti a feliratkozókat (exportáható csv formátumban), hanem az általunk kezelt hírlevélküldő rendszer is.

Optimonk popup

Miután végeztünk a beállítosokkal, az utoló feladatunk, hogy az előállított javascript kódot beillesztjük a weblapunk forráskódjába. Az ügyfélszolgálat, valamint a weboldalon található tájékoztató segít a pontos beállításban. Mindenképpen ajánlom a rendszer használatát. Kipróbálása pedig kötelező.. :-)

Regisztráció, belépés képekben:
Látogass el a www.optimonk.hu weboldalra és ott kattints a Belépés gombra. A megjelenő felületen, kattints a Regisztráció linkre. Töltsd ki az üres mezőket a megjelenő űrlapon, majd kattints a "Kérem az ingyenes próbarendszeremet" gombra.

Optimonk beüzemelés

Optimonk beüzemelés

Kampány létrehozását pedig a lenti videóban nézheted végig.

Youtube videó: 
Kapcsolódó tartalom: 

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás