Hogyan készítsünk vízjeles fotókat online, ráadásul ingyen?

Előfordulthat, hogy a szövegszerkesztő programmal készített dokumentumaidba, esetleg az online tréninged népszerűsítő Facebook oldaladra, vagy a tréninged weblapjára vízjeles fotót szeretnél feltölteni. A vízjeles fotónak több előnye is van, pl. így népszerűsítheted céged nevét, logóját, jelmondatát, küldetését, stb. A vízjeles képek arra is jók, hogy a másoló konkurencia ne tudja azokat "csak úgy" lementeni a webalpodról.

A legtöbb CMS - Tartalom Kezelő Rendszerben(pl. a Drupal, Wordpress) van olyan modul, illetve plugin, ami a vízjelezést helyettünk elvégzik. Facebook-ra történő vízjeles fotók esetében nekünk kell gondoskodnunk a képek vízjelesítéséről.

Használhatsz a gépedre letölthető programot, valamint online alkalmazást. Összeállítottam egy 10-es link listát, ahol olyan programokat, illetve online alkalmazást ismerhetsz meg, amelyekkel vízjeles képeket készíthetsz. Az alkalmazások, programok megismeréséhez kattints a linkekre.

Vízjel készítő programok és alkalmazások:

  1. http://picmarkr.com (Online alkalmazás)
  2. http://watermark-images.com (Online alkalmazás)
  3. http://www.umarkonline.com (Online alkalmazás)
  4. https://www.watermark.ws (Online alkalmazás)
  5. http://www170.lunapic.com/editor/?action=watermark (Online alkalmazás)
  6. http://www.picghost.com (Online alkalmazás)
  7. Free Watermark Software - uMark - http://freewatermarksoftware.com (Windows-os gépekre letöltehető és telepíthető program)
  8. Fast Watermark - http://fast-watermark.en.softonic.com (Windows-os gépekre letöltehető és telepíthető program)
  9. TSR Watermark Image Software - http://download.cnet.com/TSR-Watermark-Image-Software-Pro/3000-12511_4-1... (Windows-os gépekre letöltehető és telepíthető program)
  10. JACo Watermark - http://sourceforge.net/projects/jaco-watermark (Windows-os gépekre letöltehető és telepíthető program)

A https://www.watermark.ws weboldal segítségével készült vízjeles kép:

Vízjel készítése Online

 

 

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás