Készíts képregényt online!

Úgy látom, hogy manapság a legtöbb vállalkozó idézetekkel és cuki képekkel kívánja feldobni az online kommunikációját a Facebook oldalán. Nekem ezektől az idézetektől már kétoldalú viszketegségem van. Ezért is gondoltam, hogy a saját oldalam mindig megpróbálom feldobni valami személyesebb (pl. kézzel rajzolt) képpel, vagy valamilyen nem átlagos megoldással. Így akadtam jópár hasznos online alkalmazásra, amiket itt a blogon megtalálsz. Powtoon - animáció készítés, a Draw a Stickman - Rajz és animáció és az Online rajzolóprogram, és még sorolhatnám :-).

Készíts képregényt online! :-)

Az enyém így sikerült:

Képregény képként történő lementése:

Képregény mentése

Az online felület, ahol ez készült: http://stripgenerator.com

Hasonló oldalak:

http://chogger.com - ez nekem folyamatosan "lefagyott"
http://www.toondoo.com
http://www.pixton.com/for-fun
http://superherosquad.marvel.com/create_your_own_comic

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás