Youtube videó, zene letöltés

Szerettem volna az egyik Youtube-ra feltöltött videóm hanganyagát lementeni. Kapásból választhattam két megoldás közül: az Internetes böngészőmbe telepítek egy olyan kiegészítést, amivel ezt könnyedén megtehetem, vagy keresek egy online alkalmazást. Én most megmutatom Neked mindkettő megoldást.. :-)

I.) Firefox Internet böngésző kiegészítés letöltés:

Easy Youtube Video Downloader Express

Youtube videó, audió letöltés

1. Telepítsd a Kiegészítést innen: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/easy-youtube-video-download

2. A megnyitott Youtube videó alatt azonnal megjelenik a letöltési lehetőség:

Youtube videó, audió letöltés

Update: Sajnos, a HD videót, illetve MP3 letöltését csak a Pro verzió megvásárlásával használhatjuk.. :-(!

II. Használj online alkalmazást:

http://vidtomp3.info

1. Másold ki a videó url címét az oldalról. (pl.: https://www.youtube.com/watch?v=LtgTmYmRtcw&list=PLwfEmF3YoU0kfcXHQhtsS2...)

2. Másold bele a youtube videó címét a lentebb található letöltős dobozba.

3. Kattints a "Konvertálás" gombra, és várj míg a sárga konvertálást jelző csík be nem tellik.

4. Majd kattints a "Letöltés" gombra.

youtube-video-audio-letoltes

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás