Videószerkesztés online

Online kalandozásom az online videószerkesztés göröngyös útjára vezetett. Persze, persze, jobb a videóinkat saját gépünkön szerkeszteni, de ne zárkózzunk el az online lehetőségektől sem. Videók tárolására is alkalmas a felület, rövid kampányvideó megosztására, stb. Különböző effekteket, zenét, hangokat tudsz beállítani. Természetesen, az ingyenességnek itt is vannak korlátai, szám szerint 5 GB és 13 percnyi videó.

Elég is az szócséplésből, nézzük az alkalmazást.

A választható csomagok:

online videószerkesztés

1. A belépés nagyon egyszerű, vagy közöségi hálókon keresztül lépsz be, vagy magad hozol létre egy fiókot.

online videószerksztés

2. A belépést követően be tudod állítani a profilod. Ezen a felületen tudod figyelemmel kísérni, hogy éppen mennyi helyet foglaltál el.

3. A Home menüpontra kattintva kezdődhet a munka.

Online videószerkesztés

4. A példában:

- feltölttem egy általam készített videó,

- a videóhoz beállítok különböző effekteket(intro animáció, zene a videó alatt),

- beágyazom a blogbejegyzésembe az elkészült videót.

Ahol pedig mindezt elkövetheted: https://www.wevideo.com

Youtube videó: 

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás