Pinterest tábla, valamint profile beágyazása weboldalba

A Facebook oldalamon játékot hirdettem, aminek az volt a lényege, hogy 10 igen hozzászólásért megosztom, hogy hogyan kell Pinterest táblát megosztani a weboldalunkon. A 10 igen hozzászólás megérkezett, akkor lássuk a megoldást!

Ahhoz, hogy a Pinterest-re feltöltött képeinket -akár tábla szinten- beágyazhatóak legyenek a weblapunkba, először üzleti oldallá kell konvertálnunk a fiókunkat. Ez nem jár semmiféle adatvesztéssel, sőt újabb hasznos funkcióval bővül a fiókunk (pl. Pinterest oldal analitika). Amennyiben egy adott táblát szeretnék beágyazni a weblapunkba, kövessük az alábbi lépéseket:

1. Látogassunk el a https://business.pinterest.com/en/widget-builder#do_pin_it_button weboldalra.

2. Válasszuk ki a számunkra szükséges widgetet, esetünkben a Board widget-et.

3. Adjuk meg a tábla elérési útvonalát a "Pinterest User URL:" beviteli mezőbe.

4. Nyomjuk meg a "Build It!" gombot.

5. A megjelenő "Copy the code" alatt megjelenő kódot másoljuk, majd illesszük be a weblapunk kijelölt helyére (HTML nézetben, vagy Drupal esetében PHP code szövegformátumot alkalmazva).

Pinterest beágyazás

Ha a teljes profilunkat szeretnénk megjeleníteni, akkor a "Profile widget"-et válasszuk ki és a profilunk elérési útvonalát másoljuk be a beviteli mezőbe.

Pinterest beágyazás

Pl.:

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás