Listaépítés popup felugró ablakkal - 2. rész

Kedvenc időtöltésem, hogy hazai és külföldi szakmai weblapokat böngészek, újabb és újabb, jobbnál jobb megoldásokat keresve. Az egyik ilyen szakmai blogon egy jópofa popup, listaépítő alkalmazáson akadt meg a szemem. Kirpórbáltam és nagyon jó döntésnek bizonyult! :-)

Számos blogbejegyzésemben foglalkoztam már a listaépítő alkalmazásokkal, pl. Mailchimp, Webgalamb, Optimonk, a legutóbb a Sumome volt terítéken. Minap pedig újra szembejött egy remek listaépítő popup-os alkalmazás.

1. Regisztálni kell a weblapon:

Listaépítő alkalmazás

2. Kattints a 'Targeting' menüpontra.

Listaépítő alkalmazás

3. Kattints a 'Create new rule' gombra.

Listaépítő alkalmazás

4. Válaszd ki a sablont (11 sablon közül tudsz választani, valamint egyedi megoldást is tudsz késztíteni).

Listaéíptő alkalmazás

5. Végezd el a szükséges beállításokat.

Listaépítő alkalmazás

6. Mentsd el a változtatásokat.

Listaépítő alkalmazás

7. Kattints a 'Tools' majd a 'Get code' gomra.

Listaépítő alkalmazás

8. A kódot illeszd be a weblapod kezdőlapjának kódjába. A Wordpress használóknak jó hír, hogy van hozzá Plugin.

Listaépítő alkalmazás

Az oldal: https://www.addthis.com

Listaépítés popup felugró ablakkal

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás