Így lesz legálisan Photoshop-od!

Valószínű, hogy ez az információ sok ember számára nem újkeletű, de én rettentően boldog voltam, amikor megtaláltam a Photoshop programnak eme legálisan letölthető, használható változatát.

Videó készült a letöltésről és a telepítésről. A videó URL-ét az alábbi adatlap kitöltését követően küldöm el Neked.. Szeretném, ha azonnal ki tudnád próbálni a programot, ezért megajándékozlak 3 db gyönyörű ebook borítóval is. A program segítségével saját szöveget tudsz a képhez adni.

Az adatlap kitöltését követően a Tied:

  1. Photoshop letöltés és telepítés - videó
  2. Három ebook borító - letölthető PNG és PSD formátumban
  3. Hogyan készíthetsz 2d-s ebook borítóból 3d-s ebbok borítót? - videó

Hogyan készíthetsz 2d-s ebook borítóból 3d-s ebbok borítót videó:

Űrlap kitöltés

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

Így lesz legálisan Photoshop-od! - videó letöltés+ajándék

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás