Videóról a hanganyag lementése MP3 formátumban

Ma egy nagyon kedves Olvasóm kérdése futott be, ami mások számára is hasznos lehet! A kérdés így hangzik: "Judit, egy nagy blődséget kérdezek, de Te úgysem nevetsz ki. Szóval ha felveszek egy kérepnyővideót, azt átkonvertálom mp4-be, akkor csak a hangot nem tudom vhogy átvarázsolni mp3-ba? Muszáj külön felvennem a hangot is? (Úgy értem egyszerre, de azt ugye meg vágni kell, tehát...problema) Köszi!"

A válasz az, hogy nem kell külön felvenned a videó és hanganyagot. Az egyik képernyőfelvevő program segítségével azt is el tudjuk érni, hogy külön a videó és külön a hangsávot lementsük. Azonban itt a legegyszerűbb megoldás, ha a felvett videót (MP4 formátumban) átkonvertáljuk audió (MP3 formátum) formátumba.

Erre az egyik alkalmas program az MP4 to MP3 Converter.

Videóról a hanganyag lementése MP3 formátumban

A programot innen tudod letölteni: http://www.mp4tomp3converter.net

Innentől kezdve nem probléma, ha egy adott videóról a hanganyagot szeretnéd lementeni. :-)

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás