Google Analytics: oldalon belüli elemzés

Szeretnéd megtudni, hogy weblapodon melyik menüpontra, vagy bannerre hányan, milyen arányban kattintottak a Látogatók? Akkor ezt a Google szolgáltatást mindenképpen ki kell próbálnod!

Ha le akarom ellenőrizni, hogy egy-egy weblapomon hogyan teljesítenek a felhelyezett bannerek, vagy egyszerűen azt akarom látni, hogy hova hányan kattintottak, akkor bizony a Google Analytics Oldalon belüli ellenőrzés szolgáltatását veszem igénybe!

Google Analytics: oldalon belüli elemezés bekapcsolás:

  • Lépj be a Google Analytics fiókodba!
  • Válaszd ki az ellenőrizni kívánt weboldalt.
  • Kattints az Viselkedés-Oldalon belüli elemezés menüpontra.

Google Analytics: oldalon belüli elemezés

  • A betöltés lehet, hogy nem fog sikerülni, ekkor kattints a nagy méretben történő megjelenítés gombra.

Google Analytics: oldalon belüli elemezés

Google Analytics oldalon belüli elemezés kikapcsolás:

  • Egyszerűen kattints a kilépés gombra.

Google Analytics: oldalon belüli elemezés

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás