10 igenért elárulom játék: szelfi a sztárokkal :-)

Annak az Olvasónak, aki nem tudná: a játék lényege, hogy megosztok a Facebook oldalamon egy technikai kérdést és 10 igen hozzászólás ellenében leírom, vagy éppen levideózom annak megoldást.

A mostani játék lényege: Hogyan készíts szelfifotót a sztárokkal? Nos, hogyan készült?

Sztár szelfi

1.) Látogass el erre az oldalra: http://www.urturn.com/documents/C6A1ABF4-A4E0-0001-368F-13C0800048B0

Sztár szelfi

2. Töltd fel a fotód.

3. Válaszd ki honnan szeretnéd feltölteni a fotót.

Sztár szelfi

4. Az egér segítségével jelöld, hogy a fotóból milyen részletet szeretnél elhelyezni a sztár szelfin.

5. A 'Done' gomb és a 'Next' gomb megnyomása után dönthetsz arról, hogy hol szeretnéd megosztani a fotót (nem muszáj). Gyakorlatilag készen is vagy! :-)

Oszd meg az általad elkészített fotót a Weblaptitkok.hu Facebook oldalán, kiváncsi vagyok, hogy Neked hogyan sikerült.. :-)

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás