Hét dolog, amiért érdemes blogolni

Több, mint egy éve kezdtem el a blogolást. Az eredmény 115 blogbejegyzés, a Google Analytics mérései szerint 21.927 felhasználó, nap átlag 200 egyedi látogató. Nekem ezek csak száraz statisztikai adatok. Amit igazán adott nekem a blog azt röviden 7 pontban tudom összefoglalni.

7 dolog, amit tapasztalok blogolásom során:

1. Folyamatos tanulás,

2. Hűséges olvasótábor toborzás,

3. Hatékony piackutatás (kommunikáció az olvasókkal),

4. Bizalomépítés,

5. Márkaépítés,

6. Termékfejlesztés,

7. Eredményes értékesítés.

Először nagyon könnyű volt megtalálni a blogbejegyzések témáit, azokról az eszközökről és megoldásokról írtam, amiket nap, mint nap használtam és használok. Természetesen, nekem is voltak hullámvölgyek, de nagyon gyorsan túl lehetett lendülni rajtuk. Ha folyamatosan dolgozol és teszed a saját területeden a dologod, akkor óhatatlanul felmerülnek olyan kérdések, amelyekre kénytelen leszel megkeresni a választ, válaszokat.

Blog készítés

Sok időt elvesz-e a blogolás? Persze, sokat. Ha tényszerű, hiteles akarsz lenni, akkor bizony nagy odafigyeléssel kell megírni a bejegyzést. Pláne akkor, ha már rendszeres olvasóid vannak.. Felelősséggel tartozol.

Ha saját vállalkozásod van, mindenképpen javasolt üzleti blog vezetése. Olvasd el a 7 dolgot újra, amit nekem adott a blogolás.. Hidd el, megéri és csak elkezdeni nehéz.. :-)

Üzleti blog indítása

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás