Drupal lady ajánló: OWT Facebook csoport-blog-tanfolyam

Néhány hónapja csatlakoztam a OWT - Webdesign & Marketing Facebook csoporthoz. Szakmai pályafutásom egyik legjobb döntése volt.. :-). Remek cikkek, ajánlók, leírások, grafikai megoldások. 

A közösséget Anna Zsu Tóth vezeti óriási szakértelemmel és figyelemmel. Csak ámulok ennek a csajnak a munkabírásán..:-) Bármikor felnézek a Facebook-ra, tuti, hogy szembe találom magam valami jópofa megosztásával. A Facebook csoport egyébként zárt csoport, a felvétel előtt elbírálják a jelentkezésed. 

https://www.facebook.com/groups/webdesignmarketing/

Online Webdesign Tanfolyam

A Facebook csoportot remek kis blog támogatja. Itt is szuper írásokat olvashatsz a grafikai megoldásokról, érdekességekről. Ha el szeretnél merülni a webdizájn, grafika világában, akkor ezt a facebook csoportot és blogot mindenképpen tartsd szemmel.. :-)

http://webdesigntanfolyam.com/category/blog/

Online Webdesign Tanfolyam

Nagy álmom, hogy én is csatlakozhatok Zsu online tanfolyamához, biztos vagyok benne, hogy megéri a befektett pénzt és energiát..Gyűjtök :-)

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás