Egyszerű slideshow készítő

A Youtube segítségével pillanatok alatt össze lehet állítani egy zenés slideshowt, de ami utána következik, azt ember legyen a talpán, aki ki tudja várni.. Történt ugyanis, hogy egy 10 fotóból álló slideshowt kellett készítenem. A képek "behajigálása" gyorsan ment, a zene kiválasztása is, de mire ebből használható videót kaptam, már szinte kimostam a szennyest, megfőztem az ebéded, stb. Lehet, hogy csak nálam ilyen drasztikus a helyzet, de nekem rendkívül sok időnek tűnt ez az egyszerű slideshow elkészítése.. Másik megoldást kerestem..:)

Találtam egy remek programot, a 4kslideshowmaker-t. Sok funkciót ne várjunk tőle, de egy egyszerű, zenés slideshow elkészítésére nagyon is alkalmas. Szinte az összes platformon használható, szóval pazar megoldás ez a kis kincs.

Az elkészült produktum mp4 kiterjesztésű videó fájl, amit aztán feltölthetünk a Youtube-re és megoszthatunk barátainkkal, ismerőseinkkel, vagy akár ügyfeleinkkel, rajongóinkkal.

Slideshow készítő

Slideshow készítő

Slideshow készítő

Slideshow készítő

Slideshow készítő

Az én elkészült művem:-) :

Itt meg tudod tekinteni: https://www.4kdownload.com/products/product-slideshowmaker

Innen meg le tudod tölteni: https://www.4kdownload.com/download#slideshowmaker
 

 

Kapcsolódó tartalom: 

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás