Három Gmail-es bővítmény Chrome böngészőhöz, ami megkönnyíti az életed

Az egyik blogbejegyzésemben említettem, hogy érdemes a böngészőnk bővítményei között nézelődni, mert érdekes és értékes eszközöket találhatunk. Összeszedtem három olyan bővítményt, amelyek a Gmail fiókunk használatában fognak segíteni.

Checker Plus for Gmail™: Megjeleníti az olvasatlan üzeneteket, asztali értesítéseket, vagy meghallgathatod, elolvashatod, törölheted az üzeneteket.

https://chrome.google.com/webstore/detail/checker-plus-for-gmail/oeopbcgkkoapgobdbedcemjljbihmemj?hl=hu

Send from Gmail (by Google)n: Megtetszett egy oldal? Szeretnéd az URL-jét továbbküldeni email-ben ismerőseidnek? Használd a Send from Gmail (by Google)n kiterjesztést.

Send from Gmail (by Google)n

https://chrome.google.com/webstore/detail/send-from-gmail-by-google/pgphcomnlaojlmmcjmiddhdapjpbgeoc?hl=hu

Offline Gmail: Az Offline Gmail a levelezést még egyszerűbbé, még hatékonyabbá teszi. Az Offline Gmail a Gmail egyszerűsített verziója, melyet internetkapcsolat nélkül is elérhet. A program az offline állapotban létrehozott e-maileket akkor küldi el, amikor létrejön az internetkapcsolat. A törölt, archivált vagy módosított üzeneteket és beszélgetéseket is akkor szinkronizálja, amikor ismét online állapotba kerül.

Offline Gmail

https://chrome.google.com/webstore/detail/gmail-offline/ejidjjhkpiempkbhmpbfngldlkglhimk?hl=hu

Következő blogbejegyzésemben a Firefox kiegészítőkről fogok írni.. Várod? :-)

Youtube videó: 
Kapcsolódó tartalom: 

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás