FiftyThree pencil vélemény

Megajándékoztam magam egy FiftyThree pencillel. Szerelem volt első látásra. Kicsit bumszlinak tűnik, de nekem nagyon bevált! Ahogy kijöttem az üzletből, azonnal ki is próbáltam. (Szerintem, tiszta lököttnek néztek)..

Olyan eszközt szerettem volna, amit

  • úközben is könnyen tudok használni,
  • hamar fel tudom skiccelni vele a rajzomat, amit aztán később részletesebben ki tudok dolgozok,
  • működjön az iPad-en és iPhone-on egyaránt.

Nagyon rendesek voltak a boltban. Kipróbálhattam az eszközt és azt mondták, ha három napon belül nem jön be, akkor nyugodtan vigyem vissza. (Természetesen, rendeltetésszerűen kell használnom, a csomagolást pedig nem szabad szét-trancsírozni.) 

Szuper a vonalvezetése, szóval, ha húzod a vonalat, az bizony húzza, nekem nem késik semmit. A vonal vastagságokat még gyakorolnom kell. Mikor vékonyabb, mikor vastagabb, de szerintem, gyakori használat során tudok majd bővebben nyilatkozni. 

Én itt vettem: http://www.istyle.eu/hu/catalogsearch/result/?q=fiftythree boltban személyesen.

Itt van az első művem, lépésenként.

Fiftythree pencil Apple

Fiftythree pencil Apple

Fiftythree pencil Apple

Fiftythree pencil Apple

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás