Háttérzene üzleti videóba egyszerűen és gyorsan

Korábbi bejegyzésemben arról írtam, hogy üzleti videót PowerPoint-tal is tudsz készíteni. A bejegyzésben arról is szó volt, hogy mennyire fontos az üzleti videódnak jó háttérzenét választani. Most pedig megmutatom, hogy a háttérzenét hogyan tudod beágyazni a videódba.

1. Nyisd meg a PowerPoint programoddal készülő üzleti bemutatód.

2. Kattints a Beszúrás - Hang - Hangfájl a számítógépen (megkeresed a hanganyagot)

Itt fontos megjegyeznem, hogy néhány PowerPoint program az .mp3 kiterjesztésű hangállományokat nem hajlandó beágyazni, a .wav kiterjesztésű állományokat azonban elfogadja. Konvertálás .mp3 formátumból, .wav formátumba bejegyzésemet itt olvashatod: Hogyan konvertáld az mp3 fájlod wav formátumúvá?. A jelenlegi PowerPoint verzió, amelyen dolgozom, az már kezeli az mp3 kiterjesztésű állományokat, konverátlásra nincs szükségem (Office 2016).

3. A dián megjelenik egy kis ikon, valamint az eszköztáron a Lejátszás menüpontok lesznek láthatóak.

üzleti videó alá háttérzene

üzleti videó alá háttérzene

Készíts üzleti videót egyszerűen és gyorsan!

Kattints a Lejátszás a háttérben gombra. Ekkor az egész bemutató lejátszása alatt menni fog a zene. Néhány opció ilyenkor automatikusan bekapcsolásra kerül, mint pl. a Lejátszás közben elrejtés. Ekkor a kis hangszoró nem látszik a lejátszás során, ami a mi esetünkben feletébb hasznos.

Ha szeretnéd, hogy a zene automatikusan újra induljon, akkor kattintsd be a Lejátszás után vissza az elejére. Így elérheted, hogy az egész bemutató alatt menjen a háttérzene.

üzleti videó háttérzene

Amint azt az eszköztáron látod, számos lehetőséged van a hangfájl beállítására, érdemes minden funkciót kipróbálni.

Ne felejtsd el a munka során a folyamatos mentést sem!

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

Készíts üzleti videót egyszerűen és gyorsan!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás