Egy popup alkalmazás, amivel 460 feliratkozót gyűjtöttem

Egyre több fizetős, feliratkozókat gyűjtő alkalmazást látok megjelenni a piacon. Mi van akkor, ha kezdő vállalkozó nem tud ezekre az eszközökre havi, éves díjat fizetni, vagy csak kockázatmentesen ki szeretné próbálni? Szerencsére, sok ilyen eszköznek van ingyenes verziója. Sőt, vannak olyanok is, ahol a full verziót kipróbálható egy bizonyos ideig.

Ha ingyenes verziót használsz, akkor pár kényelmi, csilli-villi funkciót nem érsz el, azonban csodásan tudod gyűjteni a felirakozókat. A legszebb az egészben, hogy ezeknek az eszközök többségéhez hozzá lehet kötni egy másik remek alkalmazást, a Mailchimp-et! Ezzel pedig hírleveleket tudsz küldeni. No, nem megyek ebbe bele mélyen, mert egyrészt írtam már róla, másrészt egy teljesen önálló blogbejegyzést is megér.. :-) A feliratkozóknak később okosságokat és ajánlatokat küldhetsz!

Mutatok egy remek online alkalmazást, amivel én 460 feliratkozót gyűjtöttem eddig, ráadásul úgy, hogy az ingyenes verziót használom!

Az alkalmazást a https://www.mailmunch.co wboldalon keresztül éred el. Regisztrációt követően, azonnal indíthatod a kampányod. Három olyan weblaprendszer van, amelyekbe közvetlenül beköthető az alklamzás: Wordpress, Shopify, Weebly. Ha más rendszer használsz sincs okod szomorkodásra, mert egyéb felületek felhasználóira is gondoltak a fejlesztők.

MailMunch hirlevélfeliratkozó gyűjtő

Jelenleg Drupal weboldalon működtetem, a beüzemelése nem okozott gondot.

Választható popup sablonok:

Mailmunch beállítás

A konfiguráció végén valami ilyesmit fogsz látni:

Mailmunch feliratkozó alkalmazás

Működés közben:

Mailmunch beállítás

Szeretnél oktatóvideót ennek az alkalmazásnak a bemutatásáról?

Iratkozz fel a lenti űrlapon!

Keresztnév:*
E-mail cím:*
Mennyit fizetnél érte?:

 

MIELŐTT BÁRMIT LETÖLTESZ, TELEPÍTESZ, GYŐZŐDJ MEG A PROGRAM "TISZTASÁGÁRÓL"! HASZNÁLJ VÍRUSELLENŐRZŐT, TŰZFALAT! KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MENTÉST TELEPÍTÉS ELŐTT!!!

A programok, amelyeket ajánlok többnyire kipróbáltak, de vannak olyanok is, melyek nem, hiszen egy nap nekem is 24 órából áll, nem jut mindenre idő..

Mindenki felelősséggel töltse le, illetve telepítse az ajánlott programokat! Mielőtt bármit telepítesz, készíts biztonsági mentést! Az esetleges problémákért felelősséget nem vállalok!

Készíts üzleti videót egyszerűen és gyorsan!

 

Szerző: Tóth Judit

2006 óta foglalkozom online marketing eszközökkel és Drupal weblapok készítésével. Dolgoztam multis és kisvállalkozói környezetben egyaránt, ahol a feladatom az online kommunikáció és online marketing eszközök menedzselése volt. 2010 óta saját lábra álltam és az évek során felhalmozott tudást saját ügyfeleim szolgálatába állítottam. Jelenleg a garfika irányába "mozdultam el". Ennek az egyik oka az, hogy meggyőződésem, hogy csak úgy lehetek jó szakember, ha minél több dolgot tanulok, több területen is kipróbálom magam, a máso ok, hogy a grafika, a grafikai tervezés, rajzolás mindig is érdekelt. :-)

Egy nagy felfedezőnek tartom magam, mert minden nap keresem az újdonságokat, amit meg tudok osztani az ügyfeleimmel és az olvasóimmal egyaránt.

Ilyen weblapok készítésében tudok: Online Tanfolyami Keretrendszer, Értékesítési Szakmai Blogoldal, Kapuoldal, Cégbemutató Weboldal.

Kapcsolatfelvétel: toth.judit@weblaptitkok.hu

Tetszett a cikk? Kövess a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos bejegyzésekről!

 

Facebook Hozzászólás