június 2014

PDF fájlok darabolása online

PDF fájlok darabolása online

Előző blogbejegyzésemben arról írtam, hogy hogyan kell online alkalmazás segítségével PDF fájlokat összefűzni. A mai blogbejegyzésemben pedig arról fogok írni, hogy hogyan kell PDF fájlokat feldarabolni. Nagyobb mérető ebook tartalmat így könnyedén több részre, tudsz darabolni.

Mikor érdemes használni a PDF fájl darabolását?

PDF fájlok összefűzése online

PDF fájlok összefűzése online

Az egyik rendkívül népszerű blogbejegyzésemben olvashattál arról, hogy hogyan készíts online magazint online alkalmazások segítségével. Ebben a bejegyzésben pedig az online magazin alapjául szolgáló PDF fájlok összefűzéséről lesz szó.

Miért van szükség a PDF fájlok összefűzésére?

Hogyan távolítsuk el a képek hátterét?

Hogyan távolítsuk el a képek hátterét?

Bizonyára Veled is előfordult, hogy egy fotó hátterét el szeretted volna tüntetni. Ennek több lehetséges módja van. Eltávolítható a komolyabb képszerkesztőkkel, mint pl. Photoshop, Gimp, stb. Vegyük azonban számításba, hogy a legtöbb felhasználó nem rendelkezik a méregdrága Photoshop-pal, vagy nem ismeri annyira ezeket az alkalmazásokat úgy, hogy sűrű anyázások nélkül megoldja ezt a látszólag egyszerűnek látszó feladatot.

Hogyan készíts személyre szabott Facebook borítót, vagy fotómontázst?

Hogyan készíts személyre szabott Facebook borítót, vagy fotómontázst?

Nem kell különösebben magyaráznom, hogy a Facebook-on lévő jelentlét mennyire fontos egy-egy vállalkozás számára. Az Interneten böngészve találtam két olyan szuper alkalmazást, melyek segítségével nagyon profi borítót tudunk készíteni.

Mivel készíts pár perces kampányvideót?

Mivel készíts pár perces kampányvideót?

Vida Ágnes (www.gazdagmami.hu) tanítványaként megtanultam, hogy mindig valami újjal, valami meglepően látványos dologgal kell előrukkolnom Olvasóim számára. Éppen zajló kampányomba szerettem volna valami frappáns videót elhelyezni. Néhány héttel ezelőtt találtam is egy jópofa animációt, amit azonnal a kedvencek közé húztam.

Online képszerkesztő program

Online képszerkesztő program

Nincs komolyabb képszerkesztő program a számítógépeden? Speciális effektekkel, vagy kerettel szeretnéd ellátni fotóidat? Van egy jó hírem! Nem kell drága képszerkesztő programot vásárolnod, vagy letöltened az Internetről a számítógépedre, mert itt van egy szuper online képszerkesztő alkalmazás, amivel az összes fenti módosítást elvégezheted. Ráadásul teljesen ingyen.

Top 7 banner készítő online alkalmazás

Top 7 banner készítő online alkalmazás

Emlékszel? A 90-es években nagy divat volt a weblapokon feltüntetni a partnerek bannereit. Súlyosabb esetben az egész oldal nem állt másból, mint villogó reklámcsíkokból! Brrr, micsoda emlék.. :-) A banner őrület nem szűnt meg a mai napig sem, csak kissé átalakult. Kíváncsi voltam, hogy milyen alkalmazások találhatóak az Interneten, amelyekkel egészen pofás bannereket lehet készíteni.

Hogyan készíts PDF fájlból online magazint, vagy újságot?

Hogyan készíts online magazint, vagy újságot?

Indíts online magazint, vagy újságot Hallgatóid, Olvasóid számára. A rendszeres magazin, illetve újság megjelenítésével növelheted a bizalmat, valamint stabil alapra helyezheted szakmai hírneved. Összegyűjtöttem 10 népszerű ingyenes eszközt, melyekkel profi online magazint, vagy újságot hozhatsz létre. A bejegyzés végén egy videót találsz, ahol megmutatom, hogy hogyan kell Issuu online alkalmazásával pdf formátumú dokumentumodból online, lapozós magazint készíteni.

Hogyan készítsünk vízjeles fotókat online, ráadásul ingyen?

Hogyan készítsünk vízjeles fotókat online, ráadásul ingyen?

Előfordulthat, hogy a szövegszerkesztő programmal készített dokumentumaidba, esetleg az online tréninged népszerűsítő Facebook oldaladra, vagy a tréninged weblapjára vízjeles fotót szeretnél feltölteni. A vízjeles fotónak több előnye is van, pl. így népszerűsítheted céged nevét, logóját, jelmondatát, küldetését, stb. A vízjeles képek arra is jók, hogy a másoló konkurencia ne tudja azokat "csak úgy" lementeni a webalpodról.