augusztus 2014

Hogyan helyezzünk el vízjelet Youtube videónkon?

Hogyan helyezzünk el vízjelet Youtube videónkon?

Ha készítettél már a vállalkozásod számára videót a méltán népszerű Youtube videómegosztóra, akkor az a kérdés is felmerülhetett benned, hogy hogyan helyezhetsz el a videón vízjelet. A sokunk által használt videómegosztón, azaz a Youtube-on ezt pár kattintással megoldható.

Kategória: 

Weblap tagolás kicsit másképp, avagy hogyan dobjuk fel a <hr> tag-et?

Weblap tagolás kicsit másképp, avagy hogyn dobjuk fel a <hr> tag-et?

Ha már töltöttél fel szöveget weblapra, akkor biztosan szükséged volt a szöveg, illetve a weblap tagolására. Erre általában a <hr> HTML tag-et szoktuk használni. Ez egy vízszintes vonalat eredményez a weblapon(a HTML forrásba kell beírni a <hr> tag-et). A napokban készítettem egy weblapot, ahol ezt az egyébként unalmas vízszintes vonalat fel akartam dobni valami szép szeparátorral. Találtam egy remek oldalt, ahol szuper elválasztó képeket találtam.

1.) Nézzünk most néhányat (letöltés: jobb gomb, mentés másként):

Kategória: 

Mailchimp feliratkozási blokk Facebook oldalon

Mailchimp feliratkozási blokk Facebook oldalon

Szeretnél feliratkozókat gyűjteni a Facebook oldaladon keresztül? Rengeteg egyszerű megoldás áll a rendelkezésünkre. A napokban megjelenő blogbejegyzéseimben bemutatom, hogy hogyan gyűjtök feliratkozókat az általam használt két hírlevélküldő alkalmazás segítségével. A sokszínűséget szem előtt tartva egy hazai, valamint egy külföldi szolgáltató integrációját fogom bemutatni. Nézzük akkor az elsőt.. :-)

Powtoon oktatóanyag, Powtoon videók (online videókészítő)

Powtoon oktatóanyag, Powtoon videók (online videókészítő)

Miután elkészítettem a Powtoon segítségével kampányvideómat, azóta kedvenc Facebook csoportom (Gazdagmami ügyfelek zárt csoportja) tagjai kérésemre elhalmoztak az elkészített videóikkal. Ha Te is szeretnél ilyen videókat készíteni? A lenti linken rengeteg videó oktatóanyag áll a rendelkezésedre, hogy tökéletesítsd tudásodat :-)

CD/DVD-borító készítő

CD/DVD-borító készítő

Pénteken megvettem életem első DVD nyomtatóját. A vásárlás aprópója az, hogy az általam elkészített oktató CD/DVD-imet sk. (saját kezűleg) én fogom kinyomtatni és még borítót is én fogom hozzá készíteni! Pénteken aztán tetté formálódott a terv, megrendeltem és meg is vettem a "kicsikét", Canon Pixma IP7200 típusú nyomtatót. Azt nem mondom, hogy zökkenőmentes volt a beüzemelés, de öröm koronázta szendvedésim, amikor is kigördült az első nyomtatott DVD-m!