július 2015

Milyen kulcsfontosságú elemei vannak egy üzleti blognak?

Üzleti blog elemei

Az egyik ügyfelem azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy segítsek neki egy olyan blogot létrehozni, mint az enyém. Első körben azt tartottam fontosnak, hogy megértse, ez nem megy egyik napról a másikra, érdemes több időt szentelni a tervezésnek. Ennek a tervezésnek köszönhetően összeszedtem hat pontban, hogy milyen kulcsfontosságú elemeket kell tartalmazni egy üzleti blognak. Nézzük :-)!

Blogot vezetsz? Itt van 3 fontos jellemző, amivel rendelkezned kell!

Blogot vezetsz? Itt van 3 fontos jellemző, amivel rendelkezned kell!

Először is szeretnék rámutatni arra, hogy nem kell nagy írónak lenned ahhoz, hogy sikeres üzleti blogod legyen. Bizonyára olvastál már neves szerzőktől is olyan bejegyzéseket, amelyek unalmasak voltak és egyáltalán nem keltették fel az érdeklődésed. Azonban, van néhány egyéni jellemző, amivel rendelkezned kell az írást illetően:

404 page not found - Az oldal nem található oldal kreatív megoldások

404 page not found

Minap megnéztem, hogy hányan "vetődtek" Az oldal nem található aloldalamra. Ezt az oldalt akkor látja a látogató, ha rossz címet írt be, vagy időközben a weblaptulajdonos megszűntette a keresett oldalt.

Ennek az oldalnak sok weblaptulajdonos nem tulajdonít jelentőséget. Te igen? :-) Egy informatív szöveggel, vagy egy frappáns képpel nem veszíthetsz látogatót. Sőt, ha ügyes és kreatív vagy, akkor még mosolyt is csalhatsz az egyébként bosszankodó látogató arcára:-).